Ugnsbakad torsk i folie med körsbärstomater
Ugnsbakad torsk i folie med körsbärstomater
2 port
Olivolja
300g Torskfille
Salt och nymald peppar
10 Körsbärstomater
½ Citron
Smör
1 knippe dill
Potatis
Skala potaisen och täck med vatten i en gryta.
Lägg torskfilén på dubbla bitar folie, salta och peppra. Halvera tomaterna hacka dillen grovt. Lägg grönsakerna över torsken och riv skalet av den halva citronen över fisken. Placera en klick smör överst. Salta och peppra. Ringla lite olivolja över
alltihop. Vik ihop folien nogrant så den blir tät.
Lägg foliepaketen ovanpå potatisen. Koka alltihop under lock i ca 20 minuter.
Skriv ut receptet (pdf)
5 kommentarer:
Ugnsbakad eller kastrullbakad? ;)
Tack för en bra hemsida!! förstår att du inte hinner med med allt nytt. sidan uppskattas ändå!!
Mvh Caroline
Så gott! Vilken fräsch bild.
Härligt gott. Älskar fisk
Jag är imponerad måste jag säga. Verkligen inte ofta möter jag en blogg som är varje uppfostrande och underhållande, och låt mig informera dig, du har fått träffa huvudet på spiken. Ditt koncept är enastående, svårigheten är en sak som inte är tillräckligt folk talar intelligent om. Jag är väldigt lyckligt att jag snubblade hela denna i min söka efter något om detta.
Skicka en kommentar