tisdag 31 mars 2009

Apelsin och yoghurt


Friskt, fräscht och snabblagat. Valio vaniljyoghurt (original) är min absoluta favorit bland alla varianter som finns i mejerihyllorna. Dels är det nog den milda smaken som inte är för mycket vanilj, och dels så är det konsistensen. Den är lagom tjock/tunn.

Jag brukar dela en apelsin och ha i till frukost, mellanmål eller lunch (men då med en god macka till). Det är lika gott oavsett tid på dagen.

2 kommentarer:

HomeRiver 31 mars 2009 kl. 17:19  

Inspirerande blogg med fina bilder. Snubblade in, men återkommer definitivt! Apelsiner i yougurt såg härligt ut!!

Herr Gustafsson 1 april 2009 kl. 21:45  

Såg att Skånemejerier släppt en ÄKTA vanilj yoghurt - alltså med äkta vaniljstång. Den är förvisso betydligt dyrare men säkert riktigt fräsch! Och framförallt, naturligt smaktsatt!
Kanske värt att prova...?

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP