Favoritörten i vårt kök är utan tvekan basilikan. Ett par blad basilika i salladen förhöjer alltid och det finns ju inget godare än hemgjord pesto på färsk basilika. Vilken är din favoritört och vad använder du den till?
Just nu koriander som jag använder att strö över indiska grytor, i thailändska fiskbiffar, i thaisallader, vietamesiska dipsåsen nyoc cham, i rispappersvårrullar, i salsor med frukt, lime och tomat och kanske till en fuskcevic.
Annars gillar jag persilja som jag strör över nästan allt.
För att slippa frågan; -Vad ska vi äta ikväll?, gör vi veckomatsedel varje vecka. Vill du också spara tid och pengar på att veckohandla kan du använda dig av dessa exempelveckor.
1 kommentarer:
Just nu koriander som jag använder att strö över indiska grytor, i thailändska fiskbiffar, i thaisallader, vietamesiska dipsåsen nyoc cham, i rispappersvårrullar, i salsor med frukt, lime och tomat och kanske till en fuskcevic.
Annars gillar jag persilja som jag strör över nästan allt.
Skicka en kommentar