måndag 25 januari 2010

Måndag 25 januari

Linguini med svamp och timjan

4-6 port

225 g skogschampinjoner
80 ml oliv olja
Flingsalt
1 vitlöksklyfta, krossad
zest och juice från en citron
1 msk färsk hackad timjan
500 g linguini pasta
2 msk hackad färsk persilja
2-3 matskedar riven parmesan


Koka pastan. Skiva champinjonerna fint och lägg dom i en skål med olivoljan, citronsaft, zest, krossad vitlök och timjan.
Häll av vattnet från pastan när den är klar. Spar lite vatten. Häll över pastan och en skvätt pastavatten i skålen och vänd runt. Tilsätt persiljan, den rivna parmesanen och peppra innan du vänder runt allt igen. Servera med lite parmesan och timjan över.

KÄLLA: Nigella Express

1 kommentarer:

Helena Ljunggren 26 januari 2010 kl. 11:30  

Fantastiskt gott och fräscht ser det ut att vara.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP