Måndag 22 februari
Spenat och ricottatortelloni med kyckling
2 port
4 champinjoner, skivade
1 halv lök, finhackad
2 kycklinglår, färdiggrillade
2 msk soya
2 tsk sesamolja
1 msk torkad oregano
1 dl matlagningsgrädde
Pastavatten
Salt & peppar
Sallad
Körsbärstomater
Olivolja
Sätt på vatten till pastan. Värm en stekpanna och häll i lite olivolja. Bryn kycklingen snabbt och häll i champinjonerna, soyan och sesamoljan. fräs i en minut på medelvärme. Krydda med oreganon och häll på matlaggningsgrädden. Låt sjuda medan du kokar pastar. Späd med lite pastavatten så att du får en krämig koncistens. Smaka av med salt och peppar före servering. Servera med en tomatsallad på körsbärstomater.
4 champinjoner, skivade
1 halv lök, finhackad
2 kycklinglår, färdiggrillade
2 msk soya
2 tsk sesamolja
1 msk torkad oregano
1 dl matlagningsgrädde
Pastavatten
Salt & peppar
Sallad
Körsbärstomater
Olivolja
Sätt på vatten till pastan. Värm en stekpanna och häll i lite olivolja. Bryn kycklingen snabbt och häll i champinjonerna, soyan och sesamoljan. fräs i en minut på medelvärme. Krydda med oreganon och häll på matlaggningsgrädden. Låt sjuda medan du kokar pastar. Späd med lite pastavatten så att du får en krämig koncistens. Smaka av med salt och peppar före servering. Servera med en tomatsallad på körsbärstomater.
1 kommentarer:
Hejsan, vilken bra och rolig blogg! Jag älskar mat och skriver massor om mat med recept i min blogg!
kram erica
Skicka en kommentar