torsdag 4 februari 2010

Torsdag 4 februari

Denna rätten är så otroligt enkel, och så himla god.

Ugnsbakad torsk med körsbärstomater och mozzarella

2 port

2 port basmati ris (eller valfritt ris)

2 torskfileér
10-12 körsbärstomater
1 mozzarella (finns i påse med vätska i)
riven parmesanost
salt & peppar

Salta och peppra torsken och lägg den i en oljad ugnsfast form.
Dela körsbärstomaterna på mitten och lägg dom på fisken. Strimla mosarellan över tomaterna.
Riv lite parmesanost över alltihop.
Stek i ugnen på 220° i ca 20 min eller tills fisken är vit i mitten.
Koka riset enligt förpackningen.

Skriv ut receptet (pdf)

1 kommentarer:

Bodil 4 februari 2010 kl. 14:47  

Mmmmmmm, jag håller med. Jag provade den igår och hela familjen tyckte det var jättegott. Rekommenderas varmt. Tack för receptet!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP