Torsdag 4 februari
Denna rätten är så otroligt enkel, och så himla god.
Ugnsbakad torsk med körsbärstomater och mozzarella
2 port basmati ris (eller valfritt ris)
2 torskfileér
10-12 körsbärstomater
1 mozzarella (finns i påse med vätska i)
riven parmesanost
salt & peppar
Salta och peppra torsken och lägg den i en oljad ugnsfast form.
Dela körsbärstomaterna på mitten och lägg dom på fisken. Strimla mosarellan över tomaterna.
Riv lite parmesanost över alltihop.
Stek i ugnen på 220° i ca 20 min eller tills fisken är vit i mitten.
Koka riset enligt förpackningen.
Skriv ut receptet (pdf)
1 kommentarer:
Mmmmmmm, jag håller med. Jag provade den igår och hela familjen tyckte det var jättegott. Rekommenderas varmt. Tack för receptet!
Skicka en kommentar