Fredag 19 mars
4 port
Fyllning:
16 st Cannellonirör
2 st grillade kycklingfiléer
8 st soltorkade tomater
350 g ricotta (italiensk färskost
1 krm muskotnöt, riven
1 dl riven parmesan
Sås:
3 dl grädde
1 liten scharlottenlök, finhackad
3 msk gorgonzola
1/2 dl vitvin
Sätt ugnen på 175 grader. Tärna kycklingen och strimla de soltorkade tomaterna. Blanda kyckling, tomat, ricotta, muskotnöt, och nyriven parmesanost i en skål.
Smaka av med salt och peppar. Koka ihop scharlottenlöken med grädde, gorgonzola och vin i en kastrull. Låt svalna något. Häll lite av gräddsåsen i botten sv en ungsfast form. Fyll paastarören med kycklingfyllning och lägg dom på rad i formen. Häll över resten av såsen och gratinera i ca 20 min eller tills allt har fått en fin färg. Servera direkt med en härlig sallad.
KÄLLA: Barilla
0 kommentarer:
Skicka en kommentar