söndag 1 mars 2009

Kyckling i balsamicosås

Kyckling i balsamicosås
4 port

4 kycklingfiléer
2 tsk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
0,5 msk vetemjöl
2,5 dl grädde
1 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 vitlöksklyftor
3 tomater
2 msk basilikablad

Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Vispa ut mjölet i lite vatten. Vispa i gräddmjölk, balsamvinäger och kycklingfond. Häll i pannan. Låt sjuda ca 10 min. Skala och skiva vitlöken, skär tomaterna i bitar. Fräs i smör i en stekpanna och lägg över till kycklingen. Strö över basilikan och servera med potatisklyftor eller ris.

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP