söndag 1 mars 2009

Mr Cartmells Thaisoppa


4 port

3 scharlottenlökar, finhackade
3 vitlöksklyftor, finhackade
1 röd chili, finhackad
ingefära, stor som en tumme, finhackad
olivolja
6-8 champinjoner, skivade
1 burk cocosmjölk
1 paket äggnudlar
4 kycklingfileer, skuren i bitar
2 limefrukter, saften
1 msk fisksås

1 halv dl hackad korriander

Fräs, sharlottenlök, vitlök, chilli och ingefära i olivoljan tills det mjuknat och fått lätt färg. Häll i cocosmjölken och låt koka upp. Lägg i kycklingen och champinjonerna och låt koka i ca 15 minuter. Lägg i nudlarna och låt koka i fem minuter till. Pressa i saften från limefrukterna. Smaka av med fisksås och peppar. Strö över koriander innan servering.

KÄLLA: Tips från Lee Cartmell

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP