torsdag 26 mars 2009

Salt

Hos oss använder vi till största del flingsalt till all matlagning. Det är bara för att salta pasta- eller potatisvatten som vi använder vanligt salt. Det kan tyckas lite väl lyxigt och kanske till och med lite snobbigt men faktum är att det ibland gör hela skillnaden på en okej rätt och en fantastisk rätt - tycker vi. Smaken är ju som baken.

Så jag håller med Cathrine Schück som har sagt så här: "Jag använder nästan uteslutande flingsalt. Jag gillar bättre när saltet kommer lite oregelbundet och exploderar i munnen"

2 kommentarer:

Ann-kristin S 26 mars 2009 kl. 11:36  

Jag använder också oftast flingsalt,det ska ju vara lyx när man lagar mat :)

Anonym,  26 mars 2009 kl. 15:54  

Håller med ovanstående... det känns lite lyxigare på nått sätt.
Trevlig sida!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP