torsdag 26 mars 2009

Tomater på burk



Tomater på burk är kanske en av dom mest praktiska ingredienserna att alltid ha hemma i skafferiet. Det kan vara en bra ide att testa lite olika varianter, för det är ganska stor skillnad i smak på dom.


Jag personligen föredrar hela plommontomater av två anledningar:
Den första är att jag tycker det är mer smak i plommontomater.
Den andra anledningen är att jag tycker smaken blir lite besk om man kokar krossade tomater en stund. Om man istället kokar hela tomater och sen krossar dom på slutet så slipper man den beska smaken.

Hitta din favorit och ha alltid ha några burkar hemma.

2 kommentarer:

CrimsonAnna 27 mars 2009 kl. 08:45  

Man kan också mixa tomaterna innan man har de i grytan eller klippa med sax.

Anonym,  27 mars 2009 kl. 10:30  

Hej!
Vilken bra sajt! Kommer verkligen att underlätta vardagsplaneringen.
Man fastnar så lätt i vissa maträtter och har svårt att komma på nya. vi gillar all i familjen att läga mat så detta var välkommet, Tack/ Maria

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP