söndag 1 mars 2009

Tonfiskbruschetta


4 port

4 st Fazer aktiv råg, eller liknande bullar
4 vitlöksklyftor, pressade
smör
2 burkar tonfisk i vatten
ca 20 körsbärstomater, (alt. 3 vanliga tomater i skivor)
2 st mozarella, i påse (ska rivas)
ruccola
olivolja
salt och peppar

Skär bullarna på mitten. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smör. Bre vitlökssmöret på bullarna. Mosa upp tonfisken och fördela på dom 8 halvorna. Halvera körsbärstomaterna och lägg på. Riv mozzarella över. Grilla i ugnen så att osten smälter och får lite färg. Ta ut ur ugnen och lägg på ruccola, ringla över olivolja. Krydda med salt och peppar.

1 kommentarer:

Anonym,  27 september 2010 kl. 19:49  

Bre vitlössmöret

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP