Tonfiskbruschetta
4 port
4 st Fazer aktiv råg, eller liknande bullar
4 vitlöksklyftor, pressade
smör
2 burkar tonfisk i vatten
ca 20 körsbärstomater, (alt. 3 vanliga tomater i skivor)
2 st mozarella, i påse (ska rivas)
ruccola
olivolja
salt och peppar
Skär bullarna på mitten. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smör. Bre vitlökssmöret på bullarna. Mosa upp tonfisken och fördela på dom 8 halvorna. Halvera körsbärstomaterna och lägg på. Riv mozzarella över. Grilla i ugnen så att osten smälter och får lite färg. Ta ut ur ugnen och lägg på ruccola, ringla över olivolja. Krydda med salt och peppar.
4 st Fazer aktiv råg, eller liknande bullar
4 vitlöksklyftor, pressade
smör
2 burkar tonfisk i vatten
ca 20 körsbärstomater, (alt. 3 vanliga tomater i skivor)
2 st mozarella, i påse (ska rivas)
ruccola
olivolja
salt och peppar
Skär bullarna på mitten. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smör. Bre vitlökssmöret på bullarna. Mosa upp tonfisken och fördela på dom 8 halvorna. Halvera körsbärstomaterna och lägg på. Riv mozzarella över. Grilla i ugnen så att osten smälter och får lite färg. Ta ut ur ugnen och lägg på ruccola, ringla över olivolja. Krydda med salt och peppar.
1 kommentarer:
Bre vitlössmöret
Skicka en kommentar