Avokadosalsa
Denna salsa hittade vi receptet på i Laga Lätt och testade till en karrékotlett. Resultatet blev jättegott så det ville vi absolut dela med oss av till er. Salsan passar till vilket kött som helst.4 port
2 avocador
3 salladslökar
1 röd chili
1 lime, juicen
1/2 dl cocosflingor
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
Skala, kärna ur och skär avocadorna i bitar. Skölj salladslöken och strimla den tunnt. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Blanda allt i en skål med limejuice, cocos, olja, salt och peppar.
KÄLLA: Laga Lätt nr 7 2009
1 kommentarer:
Den här hittade även jag i lagalätt och har gjort den massor med gånger i sommar - ffa till kött och kycklinglårfiléer... även glazen i samma recept är supergod!
Skicka en kommentar