söndag 18 april 2010

Tiden räcker inte riktigt till

Med en dotter på 1 1/2 år, en sambo med nytt jobb och jag med egen nystartad firma så får vi inte riktigt tiden att räcka till just nu.


Vi har delat med oss av en ny veckomatsedel med tillhörande recept nu i över ett år och vi har fått mycket positiv respons på detta, vilket vi är väldigt glada för. Därför har vi bestämt oss för att fortsätta med denna bloggen, men på en lite annan nivå.

Vi kommer att lägga ut ett antal exempelmatsedlar med linkar till recepten och en pdf som du kan skriva ut. I tillägg till detta kommer vi efter hand att lägga ut inlägg med middagar, förrätter, desserter och bakverk.

Vi hoppas att ni fortfarande kommer att ha nytta av våra matsedlar och vi blir väldigt glada om ni kommenterar ibland :)

Nettan

3 kommentarer:

Mrs. b 18 april 2010 kl. 22:08  

Ni gör, och har gjort, ett jättefint jobb! Självfallet måste livet få ta plats!

Marie,  19 april 2010 kl. 17:19  

Det får verkligen inte bli en börda. Stort tack för jätteinsatser. Vi har haft stor nytta av er sida och recepten finns ju kvar. Det är ju en jättevariation ni erbjuder och det är just därför vi har fastnat.

Tack

Charlotte Abrahamsson 5 maj 2010 kl. 21:21  

Ni ska veta att jag iaf verkligen gillar denna sidan o använder många av recepten ofta! Det är fin inspiration i ett studentkök som annars ofta blir enformigt :)

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP