söndag 25 april 2010

Limespagetti med bacon och fetaost


4 port

280 g spagetti
150 g fetaost
1 lime, skal och juice
2 vitlöksklyftor
1 röd chili, finhackad
1 paket bacon 140 g
1/2 dl capris
1 påse rucola
2 krm nymalen svartpeppar

Koka spagettin. Tärna fetaosten. Skrubba limen i ljummet vatten. Riv skalet med ett fint rivjärn. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och strimla chilin. Strimla baconet. Stek det knaprigt i en stekpanna. Tilsätt limeskal, vitlök, chili och kapris. Låt spagettin rinna av, men spara lite av pastavattnet. Dra stekpannan från värmen och tilsätt fetaost och rucola. Pressa över limejuicen och ta eventuellt i lite av pastavattnet så du får en krämig koncistens på pastan och såsen.

KÄLLA: Laga Lätt, nummer 2 2010


Skriv ut receptet (pdf)

3 kommentarer:

eastcoastmom 29 april 2010 kl. 21:00  

Det här låter hur gott som helst. Måste testas ASAP.

hälsningar från Connecticut

Andrea 16 oktober 2010 kl. 20:16  

Ojj vad gott! Precis som eastcostmom så ska jagockså testa detta! Kolla också gärna in mina recept på min mat- och träningsblogg! :D

Kraam

Modefantasten 19 januari 2011 kl. 19:14  

Men åh vad god den såg ut... Kanonbra ide till blogg ju!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP