söndag 1 mars 2009

Anne-Maries kycklingfiléer

Anne-Maries kycklingfiléer
4 port

4 kycklingfiléer, delade i mindre stycken
1 finhackad rödlök
2 msk soja
2 msk olja
4 msk sweetchlisås
1 vitlöksklyfta
peppar
2 dl creme fraiche

Dela varje kycklingfilé i 3-4 bitar beroende på hur stora filéerna är. Lägg över i en ugnsfast form.

Blanda lök, soja, olja, sweetchilisås, vitlök och pepper i en skål och häll över kycklingen och blanda väl. Stek i ugnen 20-25 minuter på 225 grader. När kycklingen är färdig blandar man i 2 dl creme fraice så det blir lite mer sås och för att runda av smaken.

Servera med kokt ris samt grönsaker.

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP