söndag 1 mars 2009

Chicken Korma

Chicken Korma
4 port

2 stora kycklingfiléer
1 gul lök, hackad
1 msk korma curry paste (patak´s)
1 burk kokosmjölk
3 tomater
1 handfull saltade cashewnötter
2 msk matlagningsyoghurt

Skär kycklingen i tärningar. Hacka löken. Fräs kyckling och lök i en panna, salta och peppra lite. När kycklingen fått färg, lägg i curry pastan och häll över kokosmjölken. Låt puttra tills kycklingen är helt genomstekt. Koka under tiden basmatiris.

Grovhacka nötterna eller krossa dem i en mortel och skär tomaterna i grova tärningar.

Servera grytan med basmatiriset och toppa med tomattärningar, cashewnötter och en klick matlagningsyoghurt.

Tips! Denna rätt smakar extra gott med en kall öl, med eller utan alkohol.
Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP