tisdag 14 juni 2011

Kycklingwallenbergare med potatismos och gröna ärtor

Kycklingwallenbergare med potatismos och gröna ärtor4 port
400 g kall kycklingfärs
¾-1 tsk salt04Ca 1 krm vitpeppar
2 äggulor
½-3/4 dl vispgrädde
Smör till stekning

Tillbehör
Potatismos hemlagad el. pulver
Gröna ärter
Lingon

Krydda färsen med salt och peppar.
Blanda i vispgrädden, lite i taget. Rör i ett ägg i taget.
Forma färsen till 8 biffar på en vattensköljd skärbräda.
Stek dem ett par minuter på varje sida tills de är genomstekta.

Servera med potatismos, små gröna ärter och lingon.

KÄLLA: Kronfågel

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP