onsdag 2 mars 2011

Pasta med krämig baconsås


4 port

spagetti till 4 personer

2 paket bacon
1 mediumstor rödlök
6-8 champignoner
1 burk krossade tomater
200 g creme fraiche
1 dl hackad färsk basilika
salt & peppar

Koka spagettin enligt anvisningarna på paketen. Klipp upp baconen i mindre bitar och stek dom i en stekpanna. Hacka eller strimla löken och dela champignonerna i bitar. Lägg i detta också i pannan. Stek tills det har fått gyllen färg.
Häll över krossade tomater och creme fraiche och låt det koka upp. Blanda i basilikan. Smaka av med salt & peppar. Servera till spagettin.


1 kommentarer:

Anonym,  14 augusti 2012 kl. 21:18  

Mycket gott, kommer laga detta fler gånger. Jag hade i någon matsked mjölk också för att få det aningen lösare, tillsatte inget salt då bacon är salt i sig.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP