Pastasallad med kronärtskocka, pinjenötter & fetaost
Den här salladen gjorde vi "av ingenting" för ett tag sen. Det vill säga att vi trodde att kylskåp och skafferi var helt tomt och vi hade inte möjlighet att åka och handla. Vi tog fram allt vi hittade och av detta blev det den här pastasalladen eller pastarätten (för det är ju ingen sallad i) som blev riktigt god. Gräslöken satte piff på smaken och gjorde hela skillnaden.
Pastasallad med kronärtskocka, pinjenötter & fetaost
4 port
400 gram valfri pasta
1 burk kronärtkockshjärtan (gärna grillade inlagda i olja)
150 g fetaost
1 näve pinjenötter
1 näve gräslök
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär kronärtskockshjärtanen i fyra delar, skär fetaosten i bitar och rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg. Blanda alla ingredienser och klipp över lite gräslök.
Skriv ut receptet (pdf)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar