söndag 1 mars 2009

Tessans kycklingssallad

Tessans kycklingssallad
4 port

Hel bulgur till 4 personer
3-4 kycklingfiléer
1 pkt bacon (125 g)
100 g fetaost
1 morot
100 g valfri sallad
1 ask körsbärstomater

Koka bulguren enligt anvisningen på förpackningen. Skär kycklingfiléerna i tärningar och stek i lite smör i en panna tills de är genomstekta. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek. Lägg upp det stekta baconet på lite hushållspapper så det mesta fettet rinner av. Tärna fetaosten, skala moroten och skär i tunna strimlor. Dela tomaterna i bitar och skjölj salladen.

Blanda bulguren med alla grönsaker, toppa med bacon, kyckling och fetaost. Gör gärna en enkel sås på creme fraiche eller yoghurt blandat med röd pesto till.

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP