Vårpasta med ravioli, parmaskinka, spenat och tomat
Vårpasta med ravioli, parmaskinka, spenat och tomat
4 port
2 pkt färsk ravioli med ricotta & spenat
80g färsk spenat
1 ask körsbärstomater (250g)
100g oliver (gärna blandade sorter)
1/2 dl strimlade soltorkade tomater
1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1/2 dl rostade pinjenötter
40g flagad parmesanost
140g parmaskinka i skivor
Koka raviolin enligt förpackningen.
Skölj spenaten och slunga den torr. Skölj och halvera tomaterna. Häll av oliverna. Blanda spenat, tomater, oliver och soltorkade tomater.
Vänd ner grönsakerna i pastan. Tillsätt salt och peppar. Strö över pinjenötter, ost och parmaskinka
Skriv ut receptet (pdf)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar