söndag 1 mars 2009

Wok med strimlat biffkött, apelsin, bönor och mynta


4 port

600 g ytterfile
2 msk solrosolja
150 g bönor
4 klyftor vitlök, fint hackade
1–3 färska chillies, med borttagna frö och fint hackade
2 tumstora bitar ingefära, skalade och rivna.
4 apelsiner, klyftade med kniv
1 msk honung
En handfull mynta
4 msk soya

Värm en wookpanna och stek köttet i oljan så den får fin färg. Tillsätt sockerärtorna, chillin, vitlök och ingefära. Rör runt i 2 minuter. Lägg i apelsin, honung och mynta. Häll soyan över wooken. Servera direkt med nudlar eller ris.

Källa: www.jamieoliver.com

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP