söndag 12 april 2009

Veckans matsedel v. 16


Påsken är snart över för denna gången, men än har vi en helgdag kvar. Vi har valt att lägga pannbiffar på denna dag. Dom flesta tror nog att biffar tar lång tid att göra, men om du har kokt ett par extra potatisar dagen innan så går det ganska fort faktiskt. 

Eftersom det nu är helgdag så kan man ju däremot passa på att göra en stor sats biffar och/eller köttbullar. Det är aldrig fel att ha i frysen till dom dagar man har ont om tid.

På torsdag har vi en fräsch bulgursallad med räkor, apelsin och avokado. Denna rätt äts ljummen men fungerar utmärkt att också äta kall. Därför är den också perfekt att ha med som matlåda på jobbet eller till picknickkorgen.

På fredag ska vi äta pizza. Här kan man variera påläggen till det oändliga. Om du klickar på receptet så hittar du några exempel som vi gillar.

Klassisk kalops förknippade vi länge med söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa, men faktum är att det är väldigt enkelt att laga. Här bör du också göra en stor sats och frysa ner till en senare middag för att spara tid.

Hoppas veckan smakar!

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP