Gnocchi med broccoli, zucchini och ädelost
En rätt som blir klar på mindre än tio minuter - hur bra är inte det mitt i veckan?
Gnocchi med broccoli, zucchini och ädelost
4 port
1 påse färsk gnocchi
1 zucchini
1 stånd färsk broccoli
Smör eller olja att steka i
Salt & peppar
100 g ädelost eller gorgonzola
1 näve valnötter
Skär zucchini och broccoli i bitar och fräsk i lite smör eller olja i en stekpanna tills zucchinin blivit mjuk och fått lite färg, lägg i osten i bitar och låt den smälta. Koka gnoccin enligt anvisningen på förpackningen. Blanda gnoccin med de stekta grönsakerna och osten. Garnera med lite grovhackade valnötter.
Skriv ut receptet (pdf)
2 kommentarer:
gnoccHi :)
Mums! Jag bytte till mozarella och pressade i en vitlöksklyfta.
Skicka en kommentar