söndag 1 mars 2009

Gnocchi med broccoli, zucchini och ädelost

En rätt som blir klar på mindre än tio minuter - hur bra är inte det mitt i veckan?

Gnocchi med broccoli, zucchini och ädelost
4 port

1 påse färsk gnocchi
1 zucchini
1 stånd färsk broccoli
Smör eller olja att steka i
Salt & peppar
100 g ädelost eller gorgonzola
1 näve valnötter

Skär zucchini och broccoli i bitar och fräsk i lite smör eller olja i en stekpanna tills zucchinin blivit mjuk och fått lite färg, lägg i osten i bitar och låt den smälta. Koka gnoccin enligt anvisningen på förpackningen. Blanda gnoccin med de stekta grönsakerna och osten. Garnera med lite grovhackade valnötter.

Skriv ut receptet (pdf)

2 kommentarer:

Anonym,  19 maj 2009 kl. 15:28  

gnoccHi :)

Anonym,  19 maj 2009 kl. 16:55  

Mums! Jag bytte till mozarella och pressade i en vitlöksklyfta.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP