måndag 2 mars 2009

Kantarellcanneloni med västerbottenost

Kantarellcanneloni med västerbottenost
4 port

1 förpackning färska lasagneplattor
400 g kantareller
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 dl grädde
maizena
2 dl riven västerbottenost
Smör
Salt & peppar

Hacka löken och fräs den tillsammans med kantarellerna i lite smör. Pressa i en vitlöksklyfta och pudra över lite maizena för att sedan hälla över grädden. Låt det puttra en liten stund och rör sen ner tre fjärdedelar av den rivna osten.

Lägg ett tunt lager sås i botten på en ugnsfast form. Fördela sedan tre fjärdedelar av kantarellstuvningen i lasagneplattora och rulla ihop till rör. Lägg rören i formen och toppa med det sista av stuvningen och den rivna osten. Grädda på 200 g ca 15 minuter och servera med en god sallad.

Skriv ut receptet (pdf)

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP