Hemgjord hamburgare
Jag brukar nästan alltid välja hamburgare dom gånger vi är ute och äter lunch på helgerna. Man vet aldrig exakt hur det kommer att smaka, men husets hamburgare gör en sällan besviken. Den brukar serveras med goda tillbehör som ungnsbakad klyftpotatis, tzatsiki, aioli och örtolja. Dom flesta restauranger, caféer och barer sätter lite prestige i att ha en riktigt god hamburgare. Men det är lätt att göra sin egen hemgjorda burgare som slår dom stora kedjornas enformiga skapelser.
En bra början är ett lite annorlunda bröd, se vad din butik har som skulle kunna vara spännande. Till själva burgaren kan du använda vårt
köttfärsrecept, det blir gott och saftigt. Sen är det tillbehör som du själv kan välja hur många du vill, här är några exempel.
Ugnsbakad klyftpotatis
En frisk sallad är nästan ett måste till en hamburgare.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar