söndag 1 mars 2009

Pasta penne med strimlad fläskfilé


4 port

penne för 4 personer

ca 500 g fläskfilé, strimlas
1/2 gul lök, strimlad
2 vitlöksklyftor, hackade
1/2 chili, urkärnad och hackad
valfria grönsaker, tex champignon, mörötter, paprika, minimajs, sockerärtor etc.
1 tsk fisksås
1 msk ostronsås
2 msk soya
1 msk vatten, eller efter behov/önskemål

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Bryn köttet i lite smör. Lägg i vitlök, lök och chili och stek detta ett par minuter. Häll på fisksås, ostronsås, soya och vatten och låt det puttra in i en minut. Sila pastan och häll den i pannan och rör runt. Servera med lite riven parmesanost på toppen.

0 kommentarer:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP