söndag 1 mars 2009

Ugnsgratinerad falukorv med tomatsås


2 port

400 g Falukorv
1 burk krossade tomater (400g)
1 stor gul lök
1/2 msk rödvinsvinäger (kan uteslutas, men det gör såsen lite mer spännande)
Salt
Peppar
100 g skivad ost


Skala och hacka löken. Häll den tillsammans med tomaterna i en ugnssäker form. Tillsätt rödvinsvinägern. Salta och krydda. Skär skåror i Falukorven, fyll dessa med ost. Lägg korven i formen. Sätt in formen i ugnen och gratinera i 25 minuter på 200 grader. Servera med kokt potatis och en god sallad.

Skriv ut receptet (pdf)

1 kommentarer:

Anonym,  6 januari 2010 kl. 19:27  

Vilken bra blogg!!!
Den här kommer vi att följa, med start i morgon. Ps. Snygg design å sidan :)

Kram Nettan

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP